Karamelové Baileys recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Karamelové Baileys , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 14.05.2015
Kategorie receptu: Nápoje
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, nápoj, vegetariánský recept
Potřebné ingredience receptu Karamelové Baileys
- 2 konzervy salko
- 1 l mléko
- 2 balíčky karamelový pudinkový prášek
- 0,5 l rum
Postup přípravy receptu Karamelové Baileys
Vezmeme obě plechovky Salka a dáme je na 2-3hodiny vařit ve vodní lázni. Poté co je vyndáme, tak necháme vychladnout. Čím déle, tím lépe.
Pak si uvaříme z pudinků a mléka karamelový pudink, který po dovaření opět necháme vychladnout.
Z vychladlého pudinku sundáme škraloup a v míse ho smícháme se salkem. Průběžně vmícháváme rum a pak řádně promixujeme. Směs ještě prolijeme přes síto, aby nám tam z pudinku nezůstaly hrudky.
Takto připravený likér je již hotový a můžeme hned nalévat.