Recepty České
Česká kuchyně je jen velmi těžko přesně definovatelná, protože ji ovlivnila především maďarská a německá kuchyně. Uprostřed Evropy jsme nasáli nespočet vlivů a v české kuchyni je to znát. Není tak lehká jako středomořská kuchyně, převládají v ní živočišné tuky, maso a mouka. Trendy poslední doby ale odklánějí české recepty od nezdravého ke zdravému, takže si opravdu vybere každý. A nezapomínejme, že součástí české kuchyně je i slavné české pivo. V této sekci najdete top recept na svíčkovou, recept na guláš, recept na bramboračku a spoustu jiného.
Českou kuchyni do jisté míry charakterizují recepty na polévku a recepty na omáčku, které opravdu umíme. Dále se na stolech hojně objevuje vepřové maso, hovězí maso a kuřecí maso, poté sladkovodní ryby. S láskou opečováváme houskové knedlíky. Chuť české kuchyně zase definuje pepř, kmín, nové koření, bobkový list a při vaření to často voní po majoránce a česneku. Češi velice rádi zavařují a nakládají – na dlouhé zimní měsíce ideální řešení. A všechny recepty na česká jídla zapíjíme legendárním českým ležákem.