Rafaelo recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Rafaelo , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 31.03.2014
Kategorie receptu: Cukroví
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, vegetariánský recept
Potřebné ingredience receptu Rafaelo
- 1/2 konzervy slazené mléko (Salko)
- 150 g máslo
- 250 g cukr moučka
- 120 g kokosová moučka
- 1 balíček vanilkový cukr
- na obalení
- kokosová moučka
- náplň 60 g mandle
Postup přípravy receptu Rafaelo
Rafaelo se salkem, kokosem a mandlemi je vynikající cukroví, které zmizí vždy mezi prvními.
Máslo s oběma druhy cukru rozpustíme ve vodní lázni a za občasného míchání necháme vychladnout. Do směsi přidáme salko a kokos, důkladně promícháme a dáme do ledničky na 2 hodiny ztuhnout. Mandle spaříme, oloupeme a necháme oschnout. Z těsta tvoříme kuličky. Do každé z nich zabalíme mandli a obalujeme v kokosu.
Poté dáváme do papírových košíčků a můžeme servírovat.