Bramborová pomazánka s majonézou recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Bramborová pomazánka s majonézou , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 10.11.2014
Kategorie receptu: České, Chuťovky, Dobroty, Pomazánka, Předkrm, Vegetariánské
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, vegetariánský recept
Potřebné ingredience receptu Bramborová pomazánka s majonézou
- 5 ks sterilované okurky
- 250 ml majonéza
- 5 ks brambory vařené ve slupce
- 1 ks cibule
- 2 ks vejce natvrdo
- 1 lžíce hořčice
- podle chuti mletý pepř
- sůl
Postup přípravy receptu Bramborová pomazánka s majonézou
Chlebíčková pomazánka.
Brambory omyjeme a ve slupce uvaříme, po vychladnutí pak nahrubo nastrouháme. Stejně tak nastrouháme i sterilované okurky. Oloupanou cibuli najemno nakrájíme a do mističky si také stranou připravíme vejce uvařené natvrdo a také nahrubo nastrouhané.
Vše vkládáme do větší mísy, kde brambory osolíme, opepříme, přidáme okurky, majonézu a hořčici. K tomu pak přidáme v misce připravené vejce a pomazánku řádně promícháme. A jak to již mají takovéto pomazánky rády, vložíme do lednice a necháme odležet a vychladnout.
Pomazánku mažeme na chlebíčky.