Domácí nakládaný hermelín recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Domácí nakládaný hermelín , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 23.01.2015
Kategorie receptu: České, Chuťovky, Předkrm, Vegetariánské
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, chuťovka, vegetariánský recept
Potřebné ingredience receptu Domácí nakládaný hermelín
- 4 ks hermelín
- 5 kuliček nové koření
- 3 stroužky česnek
- 1 lžička hořčičné semínko
- 2 ks bobkový list
- 2 ks nakládané feferonky
- 1 lžička sladká mletá paprika
- 18 kuliček pepř celý
- 2 ks cibule (větší)
- podle potřeby olej
Postup přípravy receptu Domácí nakládaný hermelín
Utřeme si česnek, smícháme se solí a paprikou. Rozřízneme podélně hermelíny, jejich vnitřky potřeme česnekovou směsí a znovu spojíme. Pak ještě rozkrojíme na půlky příčně.
Hermelíny takto vkládáme do sklenice spolu s novým kořením, pepřem, hořčičným semínkem a bobkovými listy. Cibuli nakrájenou na kolečka průběžně vkládáme mezi sýry, stejně jako na proužky nakrájené feferonky.
Hermelíny ve sklenici zaléváme olejem, uzavřeme a necháváme 5-7dní odležet.