Rychlý Buřtguláš recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Rychlý Buřtguláš , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 30.10.2014
Kategorie receptu: České, Chuťovky, Guláš, Hlavní jídlo
Podobné recepty jako tento v sekci: hlavní chod, Ostatní kuchyně
Potřebné ingredience receptu Rychlý Buřtguláš
- 3 lžíce červená paprika
- 1 ks cibule
- 1 ckostka masox
- 2 ks buřt
- 3 špetky kmín
- 4 ks větší brambory
- podle chuti sůl
- podle potřeby hotová jíška
- sladká smetana
- olej nebo tuk
Postup přípravy receptu Rychlý Buřtguláš
Oloupanou cibuli najemno nakrájíme, oloupané brambory nakrájíme na malé kostky, stejně jako uzeninu.
V hrnci rozpálíme tuk či olej, přidáme cibulku a smažíme do sklovata. Poté přihodíme uzeninu a brambory, které zasypeme kmínem, červenou paprikou a chvíli podusíme. Zalijeme nejlépe vývarem, ale můžeme i vroucí vodou smíchanou s kostkou masoxu a vaříme do změknutí brambor.
Těsně před koncem přidáme jíšku a sladkou smetanu. Ještě chvíli povaříme a dochutíme solí.
Buřtguláš se podává nejlépe s chlebem.