Vlašský salát po domácku recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Vlašský salát po domácku , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 11.12.2014
Kategorie receptu: České, Chuťovky, Salát, Zeleninové
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, salát
Potřebné ingredience receptu Vlašský salát po domácku
- 1 konzerva sterilovaný hrášek
- 100 g majonéza
- 5 ml okurkový nálev
- 3 ks vejce natvrdo
- 4 ks sterilované okurky
- 1 ks cibule
- 30 dkg salám junior
- 5 ks vařené brambory
- 1 lžička plnotučná hořčice
- sůl
- mletý černý pepř
Postup přípravy receptu Vlašský salát po domácku
Na nudličky si nakrájíme salám, očistíme si zeleninu, v případě, že použijeme naloženou zeleninu, tak slijeme. Oloupeme si natvrdo uvařená a vychladlá vejce a uvařené brambory. Nahrubo pak vše do větší míse nastrouháme.
Vše smícháme dohromady, přilijeme okurkový nálev, přidáme hořčici a osolíme, opepříme. Promíchané dáme do lednice na hoďku odležet a pak do toho ještě vmícháme majonézu.
"Vlašák" můžeme vložit ještě do lednice vychladit, ale můžeme jej servírovat ihned a to nejlépe s čerstvým pečivem v jakékoliv formě.