Krevety s česnekovou omáčkou recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Krevety s česnekovou omáčkou , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 16.11.2014
Kategorie receptu: Chuťovky, Dobroty, Omáčky, Předkrm, Rybí maso, Vegetariánské, Zeleninové
Podobné recepty jako tento v sekci: portugalská kuchyně, předkrm
Potřebné ingredience receptu Krevety s česnekovou omáčkou
- - pepř mletý
- 1/2 svazku tymián
- 16 ks krevety obří
- 1 ks feferonka
- - sůl
- - olej olivový
- - rozmarýn
- - česnek
- 800 g rajčata konzervovaná
Postup přípravy receptu Krevety s česnekovou omáčkou
Vyloupneme si krevety, na kolečka si nakrájíme feferonku, najemno bylinky a česnek. Vše si pak na oleji osmahneme, krevety z obou stran. Ty potom vyndáme a někde stranou odložíme. Musí ale zůstat teplé.
Rajčata vyklopíme z plechovky do síta a necháme odkapat. Pak je rozmačkáme a přihodíme na pánev s již osmaženými bylinkami a zeleninou a necháme asi tak 10minut podusit. Nakonec ještě opepříme, osolíme.
Krevety pokládáme na talíř a poléváme rajčatovou směsí. Podáváme s čerstvým pečivem.