Rajčatový apetájzr recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Rajčatový apetájzr , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 17.06.2015
Kategorie receptu: Chuťovky, Předkrm, Vegetariánské, Zeleninové
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, předkrm, vegetariánský recept
Potřebné ingredience receptu Rajčatový apetájzr
- 3 ks rajče
- 1 stroužek česnek
- olivový olej
- sůl
- mletý černý pepř
- bazalka
- podle potřeby bageta
Postup přípravy receptu Rajčatový apetájzr
Do mísy vložíme na kostičky nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, bazalku, zakapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme podle chuti. Promícháme a takto vkládáme do lednice na pár hodin odležet.
Bagetu rozkrojíme v půli, a rozřízneme na potřebnou délku a opékáme buďto v topinkovači nebo v troubě. Poté na ně nakládáme rajčatovou směs.
Rajčatový apetájzr je výborný jako předkrm.