Rychlý buřtguláš recept
Rozhodli jste se uvařit si recept Rychlý buřtguláš , podrobně si prostudujte popis vaření receptu a připravte si ingredience. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!
Publikováno: 01.03.2017
Kategorie receptu: České, Guláš, Guláše, Hlavní jídlo
Podobné recepty jako tento v sekci: česká kuchyně, hlavní chod
Potřebné ingredience receptu Rychlý buřtguláš
- černý mletý pepř
- 100 g olej
- 2 ks kuchyňská cibule
- 1 kg brambory
- 2 polévková lžíce sladká paprika - mletá
- 1 lžíce kmín - mletý
- 125 ml smetana - kysaná
- sůl
- 1 polévková lžíce mouka - hladká
- 300 g salám - točený
Postup přípravy receptu Rychlý buřtguláš
Rychlá, chutná večeře. A ještě lepší druhý den.
Nejprve si oloupeme brambory a na prkénku nakrájíme. To samé i se salámem. např.(točený salám, párek)
Vezmeme si elektrický sekáček a cibuli trochu rozsekáme. Já dávám hodně cibule, protože chuť je pak mnohem intenzivnější. Cibuli nasypeme do hrnce k oleji, necháme zesklovatět.
Vysypeme nakrájené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme sladkou mletou papriku a kmín. Já vhodím ještě kostku bujónu. Přilijeme vodu.
Dáme na sporák a vaříme. Ke konci zahustíme (do smetany vmícháme hladkou mouku)a vlijeme do hrnce.
Z prkénka přisypeme salám nebo párek a chvilku vaříme.
Servírujeme s pečivem. (bagetkou, rohlíkem, chlebem)